QUI SOM?

Som una empresa dedicada al sector de la climatizació, especialitzada en el manteniment i reparació d’equips de calefacció i aigua calenta sanitària. Els nostres tècnics compten amb més de vint anys d’experiència dins del sector, especialistes de les marques més importants i prestigioses del mercat (Junkers, Chaffoteaux, Ariston, Ferroli, Joannes i ACV) 

Servei tècnic oficial de les marques Sime, Intergas, Greenheiss, Warmhaus, Manaut, Biasi i A.O.Smith.

Servei tècnic autoritzat Dedietrich i Remeha. 

Tots els integrants d´Altecvic estem titulats amb el carnet Rite i gas (IG- B) expedits per la Generalitat de Catalunya i en constant formació que ens proporcionen els fabricants.

QUÈ FEM?

Estem especialitzats en la reparació i manteniment de calderes de gas, gasoil o pel·let i aparells de producció d’aigua calenta sanitària (escalfadors, termos elèctrics i acumuladors) a les comarques d’Osona i Ripollès, per garantir un correcte i eficient funcionament de l’aparell.

Donem servei a tot tipus d'instal·lacions: domèstiques, col·lectives o industrials.

Entre els clients que confien en nosaltres hi trobem: Comunitats de veïns, hotels, restaurants, centres de bellesa, industries i centres sanitaris.

 La nostre prioritat és el client que cada any deixa a les nostres mans la feina de prevenció i reparació de la caldera, perquè sempre estigui en perfecte estat i, en cas d’avaria, pugui tornar a disposar del servei tan aviat com sigui possible, a través d'un contracte de manteniment. + info

SERVEI DE REPARACIONS

Totes les nostres reparacions queden garantides segons determina la Llei 22/10, del 20 de Juliol del 2010, relativa al codi de consum de Catalunya: 6 mesos de garantia (sempre que sigui la mateixa avaria i per defecte del component substituït o la feina realitzada a l´intervenció anterior).

MANTENIMENT PREVENTIU

Si es realitza una revisió anual a la caldera s'evitarà:

  • futures avaries
  • problemes de fuites
  • mantindrà l´eficiència a nivell energètic
  • les emisions dels gasos es mantindran dins els valors admesos
  • augmentarà la vida útil del seu aparell
  • cumplirà amb l´actual normativa UNE 60/670

Gaudeix dels avantatges dels nostres clients abonats + info